Zoeken
Type
- hoofdschotel (24) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (20) warm-filter toepassen
- groenten (8) groenten-filter toepassen
- aardappel (7) aardappel-filter toepassen
- soep (7) soep-filter toepassen
- vegetarisch (7) vegetarisch-filter toepassen
- vlees (6) vlees-filter toepassen
- barbecue (5) barbecue-filter toepassen
- bakken (3) bakken-filter toepassen
- overige (3) overige-filter toepassen
- rijst (3) rijst-filter toepassen
- gevogelte (2) gevogelte-filter toepassen
- koud (2) koud-filter toepassen
- bijschotel (1) bijschotel-filter toepassen
- broodbeleg (1) broodbeleg-filter toepassen
- dessert (1) dessert-filter toepassen
- frituren (1) frituren-filter toepassen
- fruit (1) fruit-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- saus (1) saus-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- wok (1) wok-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
- (-) meer dan 90 min-filter verwijderen meer dan 90 min
37 resultaten gevonden.
Kippensoep
Voorbereiding: Bouillon laten trekken op een laag vuurtje, zonder deksel, tot de kip gaar is. Af en toe schuim afscheppen. Voor de soep: was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet...
Falafelballetjes
Bereidingstijd:
210 minuten
Type:
Voorbereiding: doe de kikkererwten in een grote pan en giet er water over tot ze net onder staan. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat de kikkererwten 1 tot 2 uur sudderen tot ze zacht zijn. Snijd de ui fijn, pers de knoflook, hak de...
Tortillaburger met guacamole, tomatensalsa, kippenburger en ijsbergsalade
Bereidingstijd:
195 minuten
Type:
Voorbereiding: Opmerking, in de ingrediënten lijst staat bij de opmerkingen: (b) voor de broodjes (t) voor de tomatensalsa (k) voor het kippenvlees (g) voor de guacamole Maak de hamburgerbroodjes door de bloem met het zout en de gist te mengen. Meng...
Puree Marginal
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, kook ze en maak er puree van met 1 liter melk en 100 gram boter. Was de broccoli/bloemkool en snij in roosjes - kook ze ongeveer 20 min in warm gezouten water tot ze gaar zijn Oven voorverwarmen op 200° -...
Vruchten-notenmoes met appels
Bereidingstijd:
260 minuten
Type:
Voorbereiding: Week het gedroogde fruit minstens 4u in wat water of kook het kort tot het zacht is. Bereiding: Schil de appels en kook of stoom ze gaar. Ontpit indien nodig de pruimen. Pureer het fruit en meng alle ingrediënten.
Jagerschotel
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: (laat) schil(len): aardappelen, wortelen, en ajuinen (laat) snij(den): wortelen en ajuinen in stukjes Bereiding: bak het gehakt los in een braadslee kook de aardappelen, ajuinen en wortelen samen in 1 pot als de aardappelen gaar zijn...
Vol au vent van Mechelse koekoek
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Bereiding: zet de kippen op het vuur (max) in ongeveer 20 liter water(moeten ondergedompeld zijn); bij kookpunt nog anderhalf uur laten doorkoken.(checken of vlees gemakkelijk los komt) de champignons worden gesneden,gewassen en gestoofd in 100gr...
Babi pang gang
Bereidingstijd:
180 minuten
Type:
Voorbereiding: Alle groenten in blokjes snijden Varkenslapjes inreepjes snijden van 1 cm . Bereiding: De groenten zachtjes stoven in wat boter tot ze gaar zijn. Suiker, look, sojasaus en ketchup toevoegen en op smaak brengen met peper en zout...
Cowboysoep
Voorbereiding: De linzen wassen en afgieten. selder in dobbelsteentjes snijden ajuin fijn snijden Bereiding: meng alle ingrediënten uitgezonderd de frankfurterworstjes en de olie in een grote pot. bedek en laat zachtjes sudderen gedurende 2 uren...
Seitanstoofpotje met volle rijst en slaatje (seitan a la jakketoes)
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Benodigdheden (20 personen) : 1) Seitan 6 koffietassen gluten 6 koffietassen spuit water Scheutje sojasaus Kruiden (dagdagelijkse: tijm, peterselie, provencaalse,…) 2) Bouillon 12-14 koffietassen water 1,5 tot 3 tassen sojasaus (afh...
Pagina's
- 1
- 2
- 3
- 4
- volgende ›
- laatste »