Gemarineerde kippenspiesjes

Gemarineerde kippenspiesjes

Bereidingstijd: 
65 minuten

Voorbereiding:

Versnijd de kipfilets in saté-blokjes.

Meng de honing, de sojasaus, de cocosmelk en de kippenkruiden tot een homogene massa.

Leg de saté-blokjes in de mariade en laat het geheel een nachtje rusten in de frigo.

Bereiding:

Haal de saté-blokjes uit de frigo en steek ze op spiesjes.

Leg de spiesjes op een warme BBQ tot ze gebakken zijn.

Meer moet dat niet zijn om de kinderen de plezieren.

Organisatie
Jeugd Rode Kruis Harelbeke
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
0
naar smaak
kippenkruiden
2
kg
kippenfilet
2
eetlepel
honing
3
dl
cocosmelk
3
eetlepel
sojasaus
Materiaal
  • lepel
  • glazen potjes
  • garde
  • barbecue