Jump to navigation
Mediaraven
Koken op kamp
Spelen
Regels
Helpdesk
Kampstagram
Inloggen
De ultieme gids
voor kampkoks
Inloggen
zoekterm
Vis met groentjes
Vis met groentjes
hoofdschotel
vis
Bereidingstijd:
70 minuten
Voorbereiding:
Snij de bieslook in kleine stukjes.
Snij de bloemkool in roosjes
Was de aardappelen en de spinazie.
Bereiding:
Bak de bloemkool met boter.
Doe de afgebakken bloemkool in de cutter.
Voeg melk, kippenbouillon, water en peper en zout bij de bloemkool.
Leg de gewassen aardappelen op een zoutkorst. Zet deze 40 minuten in de oven.
Pel de aardappelen, prak ze en doe er zure room bij. Meng dit alles en doe er bieslook bij.
Bak de vis in de oven.
Stoof spinazie met boter.
Organisatie
Jeugdcentrum Vleugel F Leuven
Aantal personen:
6
Ingrediënten
Aantal
Maat
Ingrediënt
Opmerking
500
gram
witte vis
6
stuk
aardappelen
dikke bloemige aardappel
1
stuk
bloemkool
1
kg
spinazie
5
dl
halvolle melk
2
stuk
kippenbouillon
1
bosje
bieslook
2
dl
zure room
Materiaal
Facebook Like
Tweet Widget
Google Plus One
Meer van dit
puree marginal
kampkip bloemkool gebakken aardappelen
puree fatal
sierlijke koud buffet: groentehapjes magere dipsaus bieslook
bloemkool speksaus
loedebuzze groene spekplet
vispannetje popey-puree
Zoek in 512 recepten
Recept toevoegen
Hoofdmenu
Home
Recepten
Tips
Kampmenu's
Video
Wedstrijd
Recept toevoegen
U bent hier
Home
›
Recepten
›
Vis met groentjes ›
Hoofdmenu
Home