Jump to navigation
Mediaraven
Koken op kamp
Spelen
Regels
Helpdesk
Kampstagram
Inloggen
De ultieme gids
voor kampkoks
Inloggen
zoekterm
Bechamelsaus
Bechamelsaus
saus
warm
Bereidingstijd:
20 minuten
Bereiding:
Laat de boter smelten, voeg de bloem al roerend toe en laat even doorkoken. Leng aan met het groentenat en de melk. Laat koken onder voortdurend roeren. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen:
10
Ingrediënten
Aantal
Maat
Ingrediënt
Opmerking
50
gram
boter
50
gram
bloem
1
liter
melk
1
liter
groentenat
0
naar smaak
peper
0
naar smaak
zout
0
naar smaak
muskaatnoot
Materiaal
Facebook Like
Tweet Widget
Google Plus One
Meer van dit
kaassaus
macaroni kaas hesp
videvulling
mac & cheese tonijn, prei champignons
aardappelpuree
au vent mechelse koekoek
ragoutsaus
Zoek in 512 recepten
Recept toevoegen
Hoofdmenu
Home
Recepten
Tips
Kampmenu's
Video
Wedstrijd
Recept toevoegen
U bent hier
Home
›
Recepten
›
Bechamelsaus ›
Hoofdmenu
Home