Meergranenboterham met gebakken kaneelappeltjes

Meergranenboterham met gebakken kaneelappeltjes

Bereidingstijd: 
25 minuten

Voorbereiding:

Schil de appels en doe met de appelboor het klokhuis uit de appel.

Maak dunne schijfjes van de appel (2 mm)

Bereiding:

1. Bak de schijven in de pan met een beetje margarine.

2. Bestrooi de appeltjes met kaneel en op het einde doe je er naar smaak een beetje honing op.

3. Deze schijfjes leg je op de boterhammen. 1 appel te verdelen over twee boterhammen.

Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen: 
8
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
16
snede
meergranenboterhammen
8
- nvt -
appels
0
- nvt -
gemalen kaneel
60
gram
margarine voor bakken en braden
0
naar smaak
honing
Materiaal
  • plankje
  • pan
  • mesje
  • appelboor