Perzikensmoothie

Perzikensmoothie

Bereidingstijd: 
20 minuten

Voorbereiding:

 Laat de perziken uitlekken.

Bereiding:

1. Snij de perziken in grove stukken en meng samen met de yoghurt en het appelsap in een grote slakom.
2. Mix alles tot een glad mengsel.
3. Verdeel de ijsblokjes over kleurrijke bekers en giet er de smoothie over.

Afwerking
Garneer met een mooi rietje. Dien onmiddellijk op. Heel dorstlessend bij warm weer.

Tip
Mix er een 5-tal blaadjes munt door.

Variant
U kan deze smoothie natuurlijk ook met andere soorten fruit maken, bv. ananas of kersen uit blik of verse banaan, kiwi, mango …
U kan de natuuryoghurt vervangen door yoghurt met vanillesmaak of aardbeienyoghurt.

Bron: Lekker op kamp! - colruyt.be

Organisatie
Mediaraven
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
3
kg
halve perziken op siroop
blik
2
kg
yoghurt natuur
5
dl
appelsap
zonder toegevoegde suiker
60
- nvt -
ijsblokjes
Materiaal