Potpourri op zijn Kierewiets

Potpourri op zijn Kierewiets

Bereidingstijd: 
90 minuten

Bereiding:

- bloemkool, aardappelen en eieren (hardgekookt) koken
- champignons stoven en kruidne met peper en zout
- ajuin en gehakt stoven met kruiden
- hard gekookte eieren en tomaat fijn snijden
- puree maken met beetje room, melk, ei en kruiden

- overschotel vullen in laagjes:

  • bloemkool (onderste laagje)
  • gekookt ei in stukjes
  • peterselie
  • gehaktmengsel (inclusief champignons en ajuinen)
  • tomaatblokjes
  • puree + gemalen kaas + chapelure
Organisatie
Chiro Kierewiet
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
1
kg
gehakt
2
- nvt -
bloemkolen
6
- nvt -
tomaten
4
dl
room
500
gram
champignons
5
- nvt -
halfgrote ajuinen
6
- nvt -
eieren
0
- nvt -
gemalen kaas
0
- nvt -
peper en zout
0
- nvt -
nootmuskaat
0
- nvt -
satékruiden
0
- nvt -
halfvolle melk
0
- nvt -
aardappelen
0
- nvt -
chapelure
0
- nvt -
peterselie
Materiaal