Zoeken
Type
- hoofdschotel (19) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (17) warm-filter toepassen
- groenten (8) groenten-filter toepassen
- aardappel (7) aardappel-filter toepassen
- soep (6) soep-filter toepassen
- vlees (6) vlees-filter toepassen
- vegetarisch (5) vegetarisch-filter toepassen
- barbecue (4) barbecue-filter toepassen
- overige (3) overige-filter toepassen
- bakken (2) bakken-filter toepassen
- gevogelte (2) gevogelte-filter toepassen
- rijst (2) rijst-filter toepassen
- dessert (1) dessert-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- saus (1) saus-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
- (-) meer dan 90 min-filter verwijderen meer dan 90 min
29 resultaten gevonden.
Kippensoep
Voorbereiding: Bouillon laten trekken op een laag vuurtje, zonder deksel, tot de kip gaar is. Af en toe schuim afscheppen. Voor de soep: was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet...
Puree Marginal
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, kook ze en maak er puree van met 1 liter melk en 100 gram boter. Was de broccoli/bloemkool en snij in roosjes - kook ze ongeveer 20 min in warm gezouten water tot ze gaar zijn Oven voorverwarmen op 200° -...
Jagerschotel
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: (laat) schil(len): aardappelen, wortelen, en ajuinen (laat) snij(den): wortelen en ajuinen in stukjes Bereiding: bak het gehakt los in een braadslee kook de aardappelen, ajuinen en wortelen samen in 1 pot als de aardappelen gaar zijn...
Vol au vent van Mechelse koekoek
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Bereiding: zet de kippen op het vuur (max) in ongeveer 20 liter water(moeten ondergedompeld zijn); bij kookpunt nog anderhalf uur laten doorkoken.(checken of vlees gemakkelijk los komt) de champignons worden gesneden,gewassen en gestoofd in 100gr...
Seitanstoofpotje met volle rijst en slaatje (seitan a la jakketoes)
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Benodigdheden (20 personen) : 1) Seitan 6 koffietassen gluten 6 koffietassen spuit water Scheutje sojasaus Kruiden (dagdagelijkse: tijm, peterselie, provencaalse,…) 2) Bouillon 12-14 koffietassen water 1,5 tot 3 tassen sojasaus (afh...
St jansstoemp
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Aardappelen schillen en snijden wortelen schillen en snijden ajuin fijn snijden erwtjes uitlekken Bereiding: Aardappelenkoken en pureren. Het ei,de melk en de nootmuskaat toevoegen en goed mengen. De wortelen goed gaarstoven samen met...
Moussaka
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij ze in plakjes van een kleine halve cm. Snij de aubergines en courgettes in plakjes van dezelfde dikte. Versnipper de uien en de teentjes knoflook. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux...
Vegetarische Moussaka
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij ze in plakjes van een kleine halve cm. Snij de aubergines en courgettes in plakjes van dezelfde dikte. Versnipper de uien en de teentjes knoflook. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux...
Orloff met varkensgebraad
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak het varkensgebraad...
Orloff met kalkoenrollade
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak de kalkoenrollades...