Zoeken
Type
- (-) warm-filter verwijderen warm
- hoofdschotel (15) hoofdschotel-filter toepassen
- groenten (7) groenten-filter toepassen
- vlees (7) vlees-filter toepassen
- aardappel (6) aardappel-filter toepassen
- soep (6) soep-filter toepassen
- vegetarisch (5) vegetarisch-filter toepassen
- bakken (3) bakken-filter toepassen
- rijst (3) rijst-filter toepassen
- barbecue (2) barbecue-filter toepassen
- overige (2) overige-filter toepassen
- bijschotel (1) bijschotel-filter toepassen
- frituren (1) frituren-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- saus (1) saus-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
- (-) meer dan 90 min-filter verwijderen meer dan 90 min
21 resultaten gevonden.
Kippensoep
Voorbereiding: Bouillon laten trekken op een laag vuurtje, zonder deksel, tot de kip gaar is. Af en toe schuim afscheppen. Voor de soep: was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet...
Falafelballetjes
Bereidingstijd:
210 minuten
Type:
Voorbereiding: doe de kikkererwten in een grote pan en giet er water over tot ze net onder staan. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat de kikkererwten 1 tot 2 uur sudderen tot ze zacht zijn. Snijd de ui fijn, pers de knoflook, hak de...
Tortillaburger met guacamole, tomatensalsa, kippenburger en ijsbergsalade
Bereidingstijd:
195 minuten
Type:
Voorbereiding: Opmerking, in de ingrediënten lijst staat bij de opmerkingen: (b) voor de broodjes (t) voor de tomatensalsa (k) voor het kippenvlees (g) voor de guacamole Maak de hamburgerbroodjes door de bloem met het zout en de gist te mengen. Meng...
Vol au vent van Mechelse koekoek
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Bereiding: zet de kippen op het vuur (max) in ongeveer 20 liter water(moeten ondergedompeld zijn); bij kookpunt nog anderhalf uur laten doorkoken.(checken of vlees gemakkelijk los komt) de champignons worden gesneden,gewassen en gestoofd in 100gr...
Cowboysoep
Voorbereiding: De linzen wassen en afgieten. selder in dobbelsteentjes snijden ajuin fijn snijden Bereiding: meng alle ingrediënten uitgezonderd de frankfurterworstjes en de olie in een grote pot. bedek en laat zachtjes sudderen gedurende 2 uren...
Seitanstoofpotje met volle rijst en slaatje (seitan a la jakketoes)
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Benodigdheden (20 personen) : 1) Seitan 6 koffietassen gluten 6 koffietassen spuit water Scheutje sojasaus Kruiden (dagdagelijkse: tijm, peterselie, provencaalse,…) 2) Bouillon 12-14 koffietassen water 1,5 tot 3 tassen sojasaus (afh...
St jansstoemp
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Aardappelen schillen en snijden wortelen schillen en snijden ajuin fijn snijden erwtjes uitlekken Bereiding: Aardappelenkoken en pureren. Het ei,de melk en de nootmuskaat toevoegen en goed mengen. De wortelen goed gaarstoven samen met...
Moussaka
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij ze in plakjes van een kleine halve cm. Snij de aubergines en courgettes in plakjes van dezelfde dikte. Versnipper de uien en de teentjes knoflook. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux...
Vegetarische Moussaka
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij ze in plakjes van een kleine halve cm. Snij de aubergines en courgettes in plakjes van dezelfde dikte. Versnipper de uien en de teentjes knoflook. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux...
Orloff met varkensgebraad
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak het varkensgebraad...