Huzarensalade

Huzarensalade

Bereidingstijd: 
30 minuten

Kook de aardappels gedurende 20 min. Laat ze afkoelen en snij ze in brunoise (blokjes van +/- 3 mm). Snijd eveneens de rauwe witte kool, halve paprika en de augurkjes brunoise. Meng de groenten, aardappels, mayonaise, platte kaas, mayonaise door elkaar. Breng op smaak met de bieslook en pezo. Proef en kruid eventueel bij.

Organisatie
Olga Maertens
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
2
aardappelen
80
gram
witte kool
5
augurken
2
eetlepel
platte kaas
1
eetlepel
mayonaise
bieslook
handvol versnipperd
1
paprika (rood)
halve
Materiaal
2 aardappelen - 80 g witte kool  - handvol augurkjes  - 2 el platte kaas - 1 el mayonaise - handvol versnipperde bieslook - halve rode paprika - pezo