Chif-chaf ( de aardappelversie )

Chif-chaf ( de aardappelversie )

Bereidingstijd: 
30 minuten

Bereiding:

Kook de eieren gedurende 10 minuten en laat afkoelen in koud water.

Schik de afgekoelde aardappelen op platte schotels.

Snijd de hesp in reepjes en schik tussen de aardappelen.

Snijd de verse tomaten in blokjes en verdeel gelijkmatig over de schotels.

Meng de mayonaise met de ketchup en verdeel met een koffielepel

De hardgekookte eieren in schijfjes snijden en op de schotels schikken.

dek af met alufolie of huishoudfolie en plaats in frigo.

Opdienen met brood.

Organisatie
Chiro Elckerlyc Tielt
Aantal personen: 
60
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
12
- nvt -
tomaten
12
eetlepel
mayonaise
6
eetlepel
ketchup
30
- nvt -
eieren
12
snede
achterham
3
kg
gekookte aardappelen(rest)
rest
Materiaal
  • schaar
  • lepel
  • kookpot
  • koffielepel
  • eiersnijder
  • aluminiumfolie
  • 1 grote kookpot