1. Neem de krop sla en doe er de buitenste blaren van af. Snij daarna met een mesje 8 bladen los van de krop
die over is, de nerf van de bladen mag je eruit snijden.
2. Was de 8 bladen sla en de tomaten.
3. Droog met keukenpapier de bladen sla wat af en laat ze even op het keukenpapier liggen.
4. Snij de tomaten in dunne schijfjes van 0,5 cm.
5. Toast het brood lichtjes.
6. Besmeer 2 sneetjes brood met een mespuntje dressing.
7. Beleg elk sneetje met 2 blaadjes sla, de helft van de tomaat, een sneetje kaas en een sneetje kippenwit.
8. Stapel de belegde sneetjes brood op elkaar. (Zo ontstaat een torentje van brood, dressing, sla, tomaat,
kaas, brood, dressing, sla, tomaat kippenwit en tot slot brood)
9. Het derde sneetje vormt het dak.
10. Snij de boterham diagonaal door en prik beide broodtorens vast met de prikkers.