Verfrissende pudding

Verfrissende pudding

Bereidingstijd: 
0 minuten

Bereiding:

  1. Giet de melk in de kookpan maar hou ongeveer 100 ml over in de maatbeker.
  2. Breng de melk in de kookpan aan de kook.
  3. Los het puddingpoeder op in de resterende melk in de maatbeker.
  4. Zodra de melk kookt, roer je het opgeloste puddingpoeder door de kokende melk.
  5. Meng er nu ook de suiker onder.
  6. Laat het geheel even doorkoken terwijl je blijft roeren.
  7. Laat de pudding afkoelen.
  8. Meng de verse kaas onder de afgekoelde pudding.
  9. Verdeel in porties.
Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
750
ml
halfvolle melk
50
gram
vanillepuddingpoeder
75
gram
suiker
200
gram
magere platte kaas
Materiaal
  • kookpan
  • maatbeker
  • keukenweegschaal
  • sausklopper
  • serveerschaaltjes