Spoetnikschotel

Spoetnikschotel

Bereidingstijd: 
40 minuten

Bereiding:

Tomaten ontvellen en in blokjes snijden.

Olie in pan en tomaten en gesneden kip opbakken.

Courgette wassen, blokjes snijden en bijvoegen

Champignons afborstelen en schijfjes snijden en bijvoegen in pan.

6-8 minuten samen bakken.

 Laat water koken met een snuifje zout en voeg de pasta toe.

Gaar koken en afgieten.

Vleesbouillon en tomaten puree toevoegen.

Op smaak brengen met pe.zo. en fijngehakte basilicum.

Saus over pasta doen.

Smakelijk!

Organisatie
Chiro Vorselaar
Aantal personen: 
1
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
45
gram
pasta
1
eetlepel
olie
100
gram
kip
150
gram
courgette
2
eetlepel
vleesbouillon
1
eetlepel
tomatenpuree
75
gram
tomaten
2
blaadje
basilicum
150
gram
wortelen
3
struikje
lente uitjes
Materiaal