Vissalade

Vissalade

Bereidingstijd: 
0 minuten

Bereiding:

  • laat water koken met citroensap, wortel, ajuin, laurier, selder, peper en zout
  • verminder na 10 minuten de warmtebron zodat het water niet meer bobbelt
  • doe de vis in de bouillon en laat gaar worden zonder echt te koken gedurende ong. 20 min
  • neem de vis uit de pan en laat afkoelen, verwijder graten en vellen en verdeel de vis in stukken
  • meng de vis met ajuin, ei, groene kruiden en mayonaise



Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik, het kampkookboekje van Scouts en Gidsen Vlaanderen

Organisatie
Scouts en Gidsen Vlaanderen
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
2
kg
vis
naar keuze
1
- nvt -
citroen
1
- nvt -
wortel
1
takje
selder
1
- nvt -
ajuin
0
- nvt -
kruiden: tijm, laurier, peper, zout
Materiaal