Reuzeharen en snoskommers met vederbaksels

Reuzeharen en snoskommers met vederbaksels

Bereidingstijd: 
80 minuten

Voorbereiding:

- Kip versnijden in hapklare brokjes

- groenten in nette stukjes versnijden

Bereiding:

- kip lekker krokant bakken

- ajuin en look aanstoven

- de rest van de groenten en venkelzaadjes bijvoegen en stoven

- een blik tomatenblokjes toevoegen en nog even laten sudderen

- proeven en kruiden

- in ovenschotel alles vermengen. Afdekken met tomaat/mozarella en basilicum en even laten gratineren

Organisatie
Chiro Jomokri
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
1
kg
kipfilet
6
- nvt -
tomaten
3
zakje
mozarella
500
gram
champignons
10
- nvt -
wortels
3
- nvt -
pijpajuin
2
- nvt -
courgettes
0
- nvt -
kippenkruiden
0
- nvt -
olijfolie
0
- nvt -
tomatenblokjes
met basilicum
0
- nvt -
venkelzaadjes
0
- nvt -
look
0
- nvt -
provencaalse kruiden
0
- nvt -
tagliatelli
Materiaal
  • stoofpot
  • ovenschaal