Spaghetti met kaassaus

Spaghetti met kaassaus

Bereidingstijd: 
30 minuten

Voorbereiding:

- Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm. Naar smaak kan u de paprika’s vooraf pellen.
- Snipper de uien fijn.

Bereiding:

1. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de versnipperde uien glazig.
2. Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. op een zacht vuur sudderen. Kruid met het paprikapoeder en overgiet met de groentebouillon. Kook 10 min. verder. De paprika moet goed zacht zijn.
3. Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Reken ± 1 L water per 100 g pasta. Giet af.
4. Voeg de Alpro soya Cuisine toe aan de groenten en laat goed opwarmen. Meng er de geraspte mozzarella onder en kruid met peper en zout.

Afwerking
Giet de kaassaus over de spaghetti en dien onmiddellijk op.

Bron: Lekker op kamp! - colruyt.be

Organisatie
Mediaraven
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
2
kg
spaghetti
10
- nvt -
rode paprika's
3
- nvt -
dikke uien
500
gram
geraspte mozzarella
6
dl
alpro soya cuisine
1
dl
olijfolie
1
liter
groentebouillon
2 blokjes opgelost in 1L heet water
3
eetlepel
paprikapoeder
0
naar smaak
peper en zout
Materiaal