Jump to navigation
Mediaraven
Koken op kamp
Spelen
Regels
Helpdesk
Kampstagram
Inloggen
De ultieme gids
voor kampkoks
Inloggen
zoekterm
Frisgroene saus
Frisgroene saus
saus
koud
Bereidingstijd:
20 minuten
Voorbereiding:
kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Plet de hardgekookte eieren. snij de pijpui, de augurk en de komkommer zeer fijn.
Bereiding:
meng mayonaise en yoghurt met de overige ingrediënten
Organisatie
Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) vzw
Aantal personen:
20
Ingrediënten
Aantal
Maat
Ingrediënt
Opmerking
15
eetlepel
yoghurt
10
stuk
pijpajuin
10
eetlepel
mayonaise
1
stuk
komkommers
1
eetlepel
gehakte peterselie
10
stuk
eieren
10
stuk
augurkjes
Materiaal
kookpot
grote kom
Facebook Like
Tweet Widget
Google Plus One
Meer van dit
koude pasta-tonijnsalade
tartaar
barbecue
aardappelsla
ijsbergsla yoghurtsaus
malse eiersalade
vrijdag visdag
Zoek in 512 recepten
Recept toevoegen
Hoofdmenu
Home
Recepten
Tips
Kampmenu's
Video
Wedstrijd
Recept toevoegen
U bent hier
Home
›
Recepten
›
Frisgroene saus ›
Hoofdmenu
Home