Groentepuree van knolselder, spinazie of wortel

Groentepuree van knolselder, spinazie of wortel

Bereidingstijd: 
40 minuten

Bereiding:

  • maak aardappelen en groenten schoon en kook afzonderlijk gaar
  • giet af en pureer
  • meng aardappelen en groenten, roer er de vetstof en de melk onder
  • breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot


Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik, het kampkookboekje van Scouts en Gidsen Vlaanderen

Organisatie
Scouts en Gidsen Vlaanderen
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
2
kg
knolselder
of spinazie of wortelen met 3 ajuinen
2
kg
aardappelen
2
eetlepel
vetstof
0
naar smaak
halvolle melk
of magere of volle
0
naar smaak
peper en zout, nootmuskaat
Materiaal
  • pureestamper
  • 2 kookpotten