Jump to navigation
Mediaraven
Koken op kamp
Spelen
Regels
Helpdesk
Kampstagram
Inloggen
De ultieme gids
voor kampkoks
Inloggen
zoekterm
Jagerschotel
Jagerschotel
aardappel
groenten
vlees
warm
hoofdschotel
Bereidingstijd:
90 minuten
Voorbereiding:
Schil of laat u aardappelen schillen
Schil de wortelen en snijd ze in dunne schijfjes
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water
Stoof de wortelen gaar. ( in een bodempje water) Kruid ze met peper, zout en tijm
Pureer de aardappelen. Voeg boter, melk , peper, zout en muskaatnoot toe
Smelt de bakboter in de braadsleden
Bak het gehakt
Als het vocht van de wortelen nog niet verdampt is kan je dit binden met maïzena
Wanneer het gehakt gaar is zet je het vuur uit.
Leg bovenop het gehakt een laag wortelen
Hierboven een laag gemalen kaas
Sluit af met de puree
Smakelijk!
Organisatie
Chiro Fonske
Aantal personen:
50
Ingrediënten
Aantal
Maat
Ingrediënt
Opmerking
20
kg
aardappelen
zacht kokend
13
kg
gehakt
5
kg
wortelen
2
kg
gemalen kaas
0
naar smaak
peper, zout, muskaatnoot, tijm
0
beetje
bakboter
0
beetje
melk
Materiaal
2 braadsleden
2 kookpotten
aardappelstamper
snijplank
aardappelmesje
houten lepel
Facebook Like
Tweet Widget
Google Plus One
Meer van dit
jagerschotel
onderzeeer
aardappelpuree
speelse kerrieballetjes kokossaus
vinnige visjes courgettestoemp
couscouspilaf
groentepuree knolselder, spinazie wortel
Zoek in 512 recepten
Recept toevoegen
Hoofdmenu
Home
Recepten
Tips
Kampmenu's
Video
Wedstrijd
Recept toevoegen
U bent hier
Home
›
Recepten
›
Jagerschotel ›
Hoofdmenu
Home