Pannenkoekensoep

Pannenkoekensoep

Bereidingstijd: 
0 minuten

Bereiding:

Je lost de blokjes groentebouillon op in water en brengt het aan de kook.
Ondertussen kan je de pannenkoeken in dunne reepjes snijden van ongeveer 4 cm lang.
Je brengt de bouillon op smaak met peper en zout.
Draai het vuur uit en voeg wat peterselie en bieslook toe naar eigen smaak.
Uitscheppen op een bord en dan de gesneden pannenkoeken toevoegen per bord.
Opdienen, smakelijk.
Je kan ook nog wat extra pannenkoeken op tafel zetten.
Organisatie
Chiro Nele Ardooie
Aantal personen: 
40
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
10
liter
water
20
blokje
groentebouillon
0
- nvt -
peper
0
- nvt -
zout
1
bosje
bieslook
fijngesneden
1
bosje
peterselie
fijngesneden
20
stuk
pannenkoeken
best ongezoet
Materiaal
  • 1 grote kookpot
  • groot keukenmes
  • maatbeker
  • messen
  • schaar
  • snijplank