Poulet Maison d’ Annelyse

Poulet Maison d’ Annelyse

Bereidingstijd: 
60 minuten

Voorbereiding:

  • Snijd de kippenfilet in stukjes.
  • Was het witloof en snij het in stukken van ongeveer 2 cm.

Bereiding:

  • Laat de boter lichtjes bruinen.
  • Braad de stukjes kippenfilet zachtjes aan en doe ze daarna in de grote kookpot.
  • Voeg het witloof bij de stukjes kip.
  • Laat alles zachtjes stoven tot de kip en het witloof gaar zijn.
  • Kruiden met peper en zout.
  • Overgiet alles met de verse room.
  • Bind het geheel met Maizena Express (wit) tot een homogeen geheel.

Serveer met frietjes, kroketjes of gebakken aardappelen.

Smakelijk!!

Organisatie
Jeugd Rode Kruis Hamme
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
4
stuk
kippenfilet
1
kg
witloof
20
cl
verse room
0
- nvt -
maizena expres (witte)
0
naar smaak
peper en zout
0
- nvt -
braadboter
Materiaal
  • vergiet
  • snijplankje
  • scherp mes
  • mes
  • houten lepel
  • braadslede
  • 1 grote kookpot