stoemp fatal

stoemp fatal

Bereidingstijd: 
50 minuten

Voorbereiding:

maak de aardappel puree

Bak het gehakt, terwijl je er in roert. Zodat het in zo klein mogelijke stukjes is verdeeld.

Bereiding:

Snij de paprika's  en de ajuinen zeer fijn en stoof ze in een pot. Voeg de pureepatatten en het gebakken gehakt. Roer alles goed onder. Indien de kleur niet oranje genoeg is, kan men nog wat tomatenpuree toevoegen. Als laatste, meng het zakje kaas eronder. Om alles iets smeuïger te maken, kan men er nog wat room en/of melk bijvoegen. Kruid het geheel met peper, zout, en natuurlijk voldoende tabasco.

Organisatie
KSA-VKSJ Frassati Vrasene
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
3
- nvt -
rode paprika's
2
- nvt -
ajuinen
1
kg
pureepatatten
500
gram
gehakt
1
zakje
gemalen kaas
1
blik
tomatenpuree
1
potje
room
0
naar smaak
tabasco