Jump to navigation
Mediaraven
Koken op kamp
Spelen
Regels
Helpdesk
Kampstagram
Inloggen
De ultieme gids
voor kampkoks
Inloggen
zoekterm
Visstokje
Visstokje
vis
warm
tussendoortje
Bereidingstijd:
0 minuten
Bereiding:
Leg de vis een half uurtje vooraf op kamertemperatuur (of halve dag in frigo).
Snij de vis in 4 stukken en steek er het satéstokje in.
Doe het ei samen met een snuifje zout en peper in een diep bord en klop dit even op.
Wentel de visstaafjes hierin.
Vervolgens op een plat bord in de bloem en sesamzaadjes - mengeling draaien.
Doe de margarine in de pan en bak de visstokjes tot ze mooi bruin zijn.
Serveer met een dipsausje.
(Vb : 3 lepels platte kaas of yoghurt + geperst teentje look + bieslook + peper + snuifje zout)
recept p 75 Avondmaal Prinsheerlijk
Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen:
4
Ingrediënten
Aantal
Maat
Ingrediënt
Opmerking
200
gram
koolvisfilet
of pollak filet
1
- nvt -
ei
2
eetlepel
bloem
2
eetlepel
sesamzaad
0
naar smaak
peper en zout
0
- nvt -
bakboter
Materiaal
plankje
mesje
satéstokjes
diepe borden
pan
Facebook Like
Tweet Widget
Google Plus One
Meer van dit
sierlijke koud buffet: groentehapjes magere dipsaus bieslook
lekkellegillochick
sierlijke koud buffet: gevulde tomaten cottage cheese
zelfbereide hamburger opgevulde aardappel
vis groentjes
vis appeltjes
visfilet wortelsaus
Zoek in 512 recepten
Recept toevoegen
Hoofdmenu
Home
Recepten
Tips
Kampmenu's
Video
Wedstrijd
Recept toevoegen
U bent hier
Home
›
Recepten
›
Visstokje ›
Hoofdmenu
Home