Vol au vent met een twist Pesto van broccoli en puree
Aantal personen:
4
Ingrediënten
Aantal | Maat | Ingrediënt | Opmerking |
---|---|---|---|
2 | kipfilet | ||
6 | snede | spek | schelletjes, gerookt spek, dun gesneden |
50 | gram | spinazie | verse spinazie |
1 | kippekruiden | ||
200 | gram | gehakt | |
1 | ui | ||
200 | gram | champignons | |
1 | ei | ||
1 | bechamelsaus | ||
1 | broccoli | 1/8 broccoli per 4 personen!! | |
1 | peterselie | ||
30 | gram | parmesan | |
30 | gram | pijnboompitten | |
100 | ml | olijfolie | |
2 | teentje | look | |
1 | liter | melk | |
bouillon | kippebouillon te binden met roux | ||
1 | kg | aardappelen | kies zacht kokende aardappelen |
1 | klontje | boter | |
nootmuskaat | |||
200 | gram | groene bonen | |
2 | beschuiten |