Zoeken
Type
- (-) hoofdschotel-filter verwijderen hoofdschotel
- warm (9) warm-filter toepassen
- aardappel (4) aardappel-filter toepassen
- groenten (4) groenten-filter toepassen
- vegetarisch (4) vegetarisch-filter toepassen
- vlees (4) vlees-filter toepassen
- bakken (2) bakken-filter toepassen
- overige (2) overige-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- rijst (1) rijst-filter toepassen
- soep (1) soep-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
- (-) meer dan 90 min-filter verwijderen meer dan 90 min
13 resultaten gevonden.
Puree Marginal
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, kook ze en maak er puree van met 1 liter melk en 100 gram boter. Was de broccoli/bloemkool en snij in roosjes - kook ze ongeveer 20 min in warm gezouten water tot ze gaar zijn Oven voorverwarmen op 200° -...
Jagerschotel
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: (laat) schil(len): aardappelen, wortelen, en ajuinen (laat) snij(den): wortelen en ajuinen in stukjes Bereiding: bak het gehakt los in een braadslee kook de aardappelen, ajuinen en wortelen samen in 1 pot als de aardappelen gaar zijn...
Seitanstoofpotje met volle rijst en slaatje (seitan a la jakketoes)
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Benodigdheden (20 personen) : 1) Seitan 6 koffietassen gluten 6 koffietassen spuit water Scheutje sojasaus Kruiden (dagdagelijkse: tijm, peterselie, provencaalse,…) 2) Bouillon 12-14 koffietassen water 1,5 tot 3 tassen sojasaus (afh...
St jansstoemp
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Aardappelen schillen en snijden wortelen schillen en snijden ajuin fijn snijden erwtjes uitlekken Bereiding: Aardappelenkoken en pureren. Het ei,de melk en de nootmuskaat toevoegen en goed mengen. De wortelen goed gaarstoven samen met...
Orloff met varkensgebraad
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak het varkensgebraad...
Orloff met kalkoenrollade
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak de kalkoenrollades...
Couscouspilaf
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Week de kikkererwten (8u) en kook ze gaar (1u) in water waaraan je laurierblad en tijm toevoegt. Bereid de couscous: strooi door de droge couscous eerst wat zout en giet er vervolgens kokend water op tot de couscous onder water staat...
Witte bonensoep
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Zet de bonen 1 nacht te week( het water moet 2 cm boven de bonen staan) Bereiding: Kook de bonen gedurende 1 uur en giet af Snij de groenten in kleine stukjes en stoof in een beetje vetstof Doe de uitgelekte bonen erbij, het water en...
Chili con carne
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Bereiding: maak de paprika schoon en snij in reepjes fruit de gesneden ui en de look in olie lichtbruin doe het gehakt erbij en bak al omscheppend gaar roer de paprikareepjes erdoor voeg alle kruiden toe, bouillon, bonen en tomaten overgiet met...
Een overvloed aan pasta
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: We gaan alweer naar den kruidenier op den hoek om onze benodigdheden voor: Pasta Bolognaise en vegetariaise Pasta carbonara Paste à la chinoise (met cullysaus) Pasta pesto Macaroni De eigenlijke voorbereidingen zijn geheim! Bereiding...