Jump to navigation
Mediaraven
Koken op kamp
Spelen
Regels
Helpdesk
Kampstagram
Inloggen
De ultieme gids
voor kampkoks
Inloggen
zoekterm
Soepkorstjes
Soepkorstjes
bijschotel
bakken
Bereidingstijd:
0 minuten
Bereiding:
Snij het brood in staafjes. Rooster het brood in een pan.
Pel ajuin proper en snij deze heel fijn.
Bak de ajuin in de pan gedurende 5-tal minuten.
Voeg de room toe en kruid met peper, zout, muskaatnoot en laten inkoken. De uienpuree laten afkoelen, kaas eronder mengen.
Het “ajuin-kaas-room”-mengsel op de gekleurde toastjes uitsmeren en indien mogelijk nog even laten gratineren onder de grill.
Serveer bij de soep.
Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen:
4
Ingrediënten
Aantal
Maat
Ingrediënt
Opmerking
2
snede
brood
1
- nvt -
ajuin
50
gram
parmesan
4
eetlepel
lichte room
1
eetlepel
bakboter
0
naar smaak
peper en zout, nootmuskaat
Materiaal
snijplankjes
pan
oven met grill
mesjes
Facebook Like
Tweet Widget
Google Plus One
Meer van dit
gevuld turks brood
check your butt burger prooien
provencaalse saus
stoemp fatal
paella
gestoofde aardappelen spek
visstokje
Zoek in 512 recepten
Recept toevoegen
Hoofdmenu
Home
Recepten
Tips
Kampmenu's
Video
Wedstrijd
Recept toevoegen
U bent hier
Home
›
Recepten
›
Soepkorstjes ›
Hoofdmenu
Home