Quornfilets met groentepuree

Quornfilets met groentepuree

Bereidingstijd: 
45 minuten

Voorbereiding:

- Snij de aardappel in grove stukken.
- Snij de ui in fijne ringen.

Bereiding:

1. Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water gedurende 20 min. Giet af en pureer.
2. Verhit ondertussen de helft van de olijfolie in een grote kookpot en stoof de uiringen glazig. Voeg de diepgevroren groentjes toe en stoof gaar gedurende 20 à 30 min. Kruid naar smaak met nootmuskaat en peper en zout.
3. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren quornfilets 3 à 4 min. aan elke kant op een matig vuur. Kruid naar smaak met peper en zout.
4. Meng de gestoofde groenten onder de aardappelen en meng er de boter door. Kruid naar smaak met nootmuskaat en peper en zout.

Afwerking
Dien de quornfilets op met de groentepuree. 

Bron: Lekker op kamp! - colruyt.be

Organisatie
Mediaraven
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
20
- nvt -
quornfilets
4
kg
juliennegroenten
4
kg
aardappelen
1
kg
uien
2
dl
olijfolie
5
eetlepel
boter
0
- nvt -
nootmuskaat
0
- nvt -
peper en zout
Materiaal