Runderreepjes en Forestièregroentjes in de wok

Runderreepjes en Forestièregroentjes in de wok

Bereidingstijd: 
40 minuten

Voorbereiding:

- Kook de aardappelen gaar in de schil in lichtgezouten water. Verwijder de schil en snij in kleine blokjes.
- Pers het knoflook.
- Snipper de uien fijn. 

Bereiding:

1. Verhit de olijfolie in een of meerdere grote wokken of kookpotten en bak de uien en het knoflook glazig.
2. Voeg de wokreepjes beetje bij beetje toe en roerbak gedurende enkele min. tot het vlees kleurt.
3. Voeg de Forestièregroentjes toe en overgiet met 5 dl vleesbouillon. Roerbak 10 à 15 min.
4. Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de sojasaus. Kruid naar smaak met paprikapoeder, peper en zout.
5. Roerbak tot alle ingrediënten goed warm zijn.

Afwerking
Dien onmiddellijk op.

Bron: Lekker op kamp! - colruyt.be

 

Organisatie
Mediaraven
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
3
kg
wokreepjes rund
3
kg
forestière-pangroenten
4
kg
aardappelen
3
- nvt -
dikke uien
5
teentje
knoflook
5
dl
vleesbouillon
1 blokje opgelost in 5dl heet water
1
dl
sojasaus
1
dl
olijfolie
3
eetlepel
paprikapoeder
0
naar smaak
peper en zout
Materiaal