Zoeken
Type
- (-) gevogelte-filter verwijderen gevogelte
- hoofdschotel (26) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (18) warm-filter toepassen
- groenten (7) groenten-filter toepassen
- bijschotel (5) bijschotel-filter toepassen
- rijst (5) rijst-filter toepassen
- vlees (5) vlees-filter toepassen
- bakken (4) bakken-filter toepassen
- pasta (3) pasta-filter toepassen
- aardappel (2) aardappel-filter toepassen
- barbecue (2) barbecue-filter toepassen
- koud (2) koud-filter toepassen
- soep (2) soep-filter toepassen
- wok (2) wok-filter toepassen
- broodbeleg (1) broodbeleg-filter toepassen
- vegetarisch (1) vegetarisch-filter toepassen
Bereidingstijd
30 resultaten gevonden.
Kippenfilets
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: Bereiding: De kippenfilets goed aanbakken en kruiden met kippenkruiden. Doe ze in een grote ketel, bevochtig met wat kippenbouillon en laat ze verder garen.
Vol au vent van Mechelse koekoek
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Bereiding: zet de kippen op het vuur (max) in ongeveer 20 liter water(moeten ondergedompeld zijn); bij kookpunt nog anderhalf uur laten doorkoken.(checken of vlees gemakkelijk los komt) de champignons worden gesneden,gewassen en gestoofd in 100gr...
Kruidige kippenburgers
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: 1. Maak de lente-uitjes proper door de worteltjes en de topjes van de lente-uitjes af te snijden. Snij vervolgens de lente-uitjes heel fijn. 2. Split het ei en doe het eiwit in een grote mengkom. 3. Doe het kippengehakt in een kom bij...
Kipsate
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: 1. Snij de paprika’s en de ananas in grote (2 cm x 2 cm) stukken. 2. Snij de kippenfilets in blokjes van (2 cm x 2 cm). 3. Maak er afwisselend paprika, ananas, kippenblokje, paprika, ananas, kippenblokje,... satés van. 4. Meng de kruiden...
Kalkoen in de wok met mie
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: 1. Snij de paprika’s doormidden. Haal de zaadjes er uit en verwijder het kroontje. Spoel af onder de kraan. 2. Spoel de sojascheuten af en laat ze goed uitlekken. 3. Borstel de champignons proper. 4. Neem enkele stengels van de selder...
Kalkoengoulash met bruine rijst
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Voorbereiding: snij het kalkoenvlees in blokjes ( 2 x 2 cm ) zet grote pot water aan de kook, met snuifje zout breek het ei in een soepbord en scheid eigeel van eiwit ( iigeel heb je hier verder niet nodig ) haal de kalkoenstukjes door het eiwit en...
Poulet Maison d’ Annelyse
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Voorbereiding: Snijd de kippenfilet in stukjes. Was het witloof en snij het in stukken van ongeveer 2 cm. Bereiding: Laat de boter lichtjes bruinen. Braad de stukjes kippenfilet zachtjes aan en doe ze daarna in de grote kookpot. Voeg het witloof bij...
kippenstoofvlees
Bereidingstijd:
70 minuten
Type:
Voorbereiding: Ajuin en peterselie fijnsnipperen. Bereiding: Laat de fijngesnipperde ajuin lichtjes bruin bakken, voeg er het kippenstoofvlees aan toe. Laat alles op een licht vuurtje sudderen. Voeg er wat kippenkruiden aan toe. Leng vervolgens de...