Kampaëlla
Aantal personen:
20
Ingrediënten
Aantal | Maat | Ingrediënt | Opmerking |
---|---|---|---|
1 | naar smaak | zout | |
5 | dl | witte wijn | suplementaire |
5 | liter | water | |
20 | - nvt - | vismootjes | +- 50gr/pers |
4 | - nvt - | uien | |
4 | koffielepel | tomatenpuree | |
20 | stuk | scampi's | |
8 | potje | safraan | |
1 | kg | rijst | longgraine |
0 | naar smaak | peper | |
3 | - nvt - | paprika (rood) | |
2 | - nvt - | paprika (groen) | |
3 | dl | olijfolie | |
1 | kg | mosselen | suplementaire |
5 | - nvt - | laurierbladen | |
500 | gram | kokkels | suplementaire |
18 | teentje | knoflook | |
20 | stuk | kippenonderbouten | |
8 | blokje | kippenbouillon | |
1 | kg | inktvisringen | |
750 | gram | hespengebraad | |
150 | gram | grijze garnalen | suplementaire |
240 | gram | erwten (diepvries) | |
3 | stuk | citroenen | |
300 | gram | chorizo |
Materiaal
- pannelikker
- messen
- koffielepel
- houten lepel
- groot keukenmes
- braadslede
- 1 grote kookpot