Vissoep boordevol groenten

Vissoep boordevol groenten

Bereidingstijd: 
70 minuten

Voorbereiding:

- Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken.
- Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes.
- Verdeel de broccoli’s in roosjes.
- Snij de tapastomaten in 4.
- Laat de witte bonen uitlekken.

Bereiding:

1. Giet de groentebouillon in een grote kookpot en voeg de stukjes prei, champignons en de broccoliroosjes toe.
2. Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes sudderen.
3. Voeg de stukken vis toe en laat nog 10 min. sudderen.
4. Voeg op het einde de diepgevroren scampi’s, de tomatenstukjes en de witte bonen toe en warm nog enkele minuten op. Kruid met peper en zout.

Afwerking
Dien deze maaltijdsoep op met een stuk stokbrood.

Bron: Lekker op kamp! - colruyt.be

Organisatie
Mediaraven
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
1
kg
zeewolffilet
diepvries
1
kg
gepelde en geblancheerde garnaalstaarten "scampi"
diepvries
6
stengel
prei
2
- nvt -
broccoli's
500
gram
champignons
450
gram
tapastomaten
3
blik
witte bonen
3 x 360gr
7
liter
groentebouillon
12 blokjes opgelost in 7L heet water
0
naar smaak
peper en zout
Materiaal