Kampmenu juni 2016
Kampmenu juni 2016
Eindelijk, het lente/zomer gevoel is daar. De temperatuur loopt op, de terrasjes lopen vol en vooral de mensen die je tegenkomt hebben een vrolijke gezichtsuitdrukking. Weg sippe gezichten. Als het warm is, verdwijnt ook de goesting in stoofpotjes en warme, zware dishes. Welkom salades, gebakjes en fruitfestijnen!
We beginnen de dag met heerlijke aardbeien die nu eindelijk, met een proper geweten, terug op het menu staan. Daar doen we nog wat appels en peren bij die, dankzij koele en redelijk vochtrijke bewaring en een geschikt ras, bijna een jaar houdbaar zijn. Als middagmaal eten we heerlijke toast met brie, noten en honing.
We sluiten de dag af met een heerlijke linzensoep en broodkorstjes zodat onze eiwitten weer voltallig zijn. Voor degene die na 21u nog een hongertje hebben, zijn er loempia’s. Je kunt met deze ingrediënten ook springrolls maken. Je vervangt de loempiavellen door rijstvellen, die je even in heet water laat wellen, en daarna als laatavond snack rauw eet.
Tijdstip | Recept |
---|---|
Ontbijt | |
Middagmaal | |
Tussendoortje | |
Avondmaal | |
Avondmaal | |
Vijfde maaltijd |