Fruitspiesjes met kwarksaus

Fruitspiesjes met kwarksaus

Bereidingstijd: 
20 minuten

Bereiding:

Snijd het fruit in hapklare stukjes en rijg het aan de houten stokjes. Maak de fruitspiesjes kort voor het serveren of leg ze in een lage schaal in wat vruchtensap zodat ze hun kleur behouden.

Klop de room stijf. Meng kwark, room en vruchtensap. Leg de fruitspiesjes op een dessertbord en geef er een eetlepel van de saus bij. Garneer met munt of melisse.

Organisatie
Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) vzw
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
0
- nvt -
aardbeien
0
- nvt -
meloen
balletjes
0
- nvt -
appels
stukjes
0
- nvt -
druiven
0
- nvt -
mandarijntjes
partjes
0
- nvt -
appelsien
partjes
0
- nvt -
kiwi's
kwartjes
100
gram
kwark
volle of halfvolle
1
dl
room
1
dl
vruchtensap
exotisch
0
- nvt -
muntblaadjes
of citroenmelisse
Materiaal